Viering 25-jarig jubileum groot succes


De viering van het 25-jarig jubileum van onze vlinderwerkgroep op zaterdag 20 november werd een groot succes. We konden een kleine 70 bezoekers welkom heten.
Naast de boeiende bijdrages van de sprekers (helaas was Frans Post door ziekte verhinderd) konden onder het genot van een hapje en drankje de onderlinge contacten worden aangehaald.
Namens de Vlinderstichting was aanwezig Kars Veling, het Fryske Gea was vertegenwoordigd door Ultsje Hosper en Sytske Rintjema , Sjoerd Tiemersma was er namens de Nederlandse Entomologische Vereniging, Joop Kuchlein namens de Stichting Tinea en er waren vertegenwoordigers van de Fryske Akademy,de Vlinderwerkgroep Drenthe, de Nederlandse Entomologische Vereniging afdeling Noord, de Stichting Tinea, de vlinderwerkgroep van de KNNV Groningen en de vlinderwerkgroep Grootegast. Er werden vele cadeaus ontvangen, o.a. van de Vlinderstichting, die alle kosten van het in kleur uitgegeven jubileumnummer van Finterwille voor zijn rekening neemt.
Hieronder een impressie van de jubileumviering.
Klik op de foto voor een vergrote weergave.
(foto’s: Irene Tuinstra)
Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *