Sleedoornpage


Op zaterdag 18 februari 2006 organiseert de Vlinderwerkgroep Friesland een zoektocht naar de de Sleedoornpage. We starten om 13.30 uur op het parkeerterrein bij het voetbalveld in De Blesse. Komende vanaf Wolvega betekent dit, dat u in de De Blesse rechtsaf moet richting Blesdijke, waarna het parkeerterrein na enkele honderden meters aan de linkerkant van de weg ligt.
De bedoeling is, dat we proberen met hulp van Gerrit Padding eitjes van de Sleedoornpage te vinden in Zuid-Friesland. De Sleedoornpage is bekend uit Steenwijk en de kans is groot dat hij ook in Friesland voorkomt. De vlinder is ’s zomers moeilijk waar te nemen, maar de eitjes zijn ’s winters relatief gemakkelijk te vinden op Sleedoorn.
Wie mee wil doen, wordt verzocht dit even te mailen naar:
info@vlinderwerkgroepfriesland.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *