Nationale Nachtvlinder Nacht 2014 vrijdag 27 juni


Op vrijdagavond 27 juni vindt de Nationale Nachtvlindernacht plaats. In heel Nederland zijn dan mensen actief om door middel van sterke lampen en witte lakens nachtvlinders te lokken en te bestuderen. In Friesland zal de Vlinderwerkgroep Friesland in de Kruidhof in Buitenpost voor een opstelling zorgen waar men, zodra het donker is, een kijkje kan nemen bij deze spannende bezigheid. Hieronder staan de bijzonderheden vermeld. Een volledig overzicht is te vinden op internet op de homepage van de Vlinderstichting: www.nachtvlindernacht.nl.

Meer informatie is te verkrijgen bij Anneke van der Veen, bestuurslid van de Vlinderwerkgroep Friesland, tel. 0594-659791
Nationale nachtvlindernacht
Buitenpost
Locatie: De Kruidhof
Starttijd: 22 uur
Contactpersoon: Anneke van der Veen
Tel. 0594-659791
Opgave: niet nodig
Starttijd als het donker wordt, 22 uur.
Max. Aantal deelnemers: geen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *