Nationale Nachtvlinder Nacht 2006 1


De nationale nachtvlinder nacht op zaterdag 23 september is in Friesland een succes geworden: meer dan 300 mensen kwamen af op de 11 locaties. Het weer was prima, het aantal waargenomen soorten macro-nachtvlinders lag tussen de 20 en de 30.
Hieronder een impressie van de locaties in Buitenpost (links), Ferwert (rechts) en daaronder: Beetsterzwaag (links) en Oranjewoud (rechts).
Klik op de foto voor een vergrote weergave.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Nationale Nachtvlinder Nacht 2006

  • André van Hengstum

    Ik ben samen met mijn dochter naar de locatie Appelscha geweest. We vonden het erg boeiend en leerzaam, mede door het enthousiasme van de Bergsma. Het weer was natuurlijk ook fantastisch. Volgende keer komen we zeker weer.